El proper diumenge dia 21 d’abril la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia (JOSA), dirigida en aquesta ocasió per Josep Miquel Mindan com a director convidat, oferirà un concert a les 7 de la tarda al Teatre Municipal l’Ateneu.

Enguany la JOSA ha iniciat un nou projecte per poder oferir un concert més a la ciutat. Aquest projecte consisteix en muntar un repertori durant tres mesos treballant conjuntament amb un director convidat. En aquesta ocasió el director convidat és Josep Miquel Mindan, director anoienc titulat per WienerKonservatorium amb el mestre Georg Mark i ex membre de la JOSA.

Des de principis de gener l’orquestra ha estat treballant amb Josep Miquel Mindan amb molta il·lusió i entusiasme. Tots els membres de l’orquestra, tant els músics estudiants com els aficionats i professionals que la componen, han pogut ampliar els seus coneixements musicals, tot endinsant-se en el descobriment de les dificultats i belleses harmòniques i melòdiques de les peces que consten en el programa del concert. Els assajos han estat moments on s’ha compartit i interpretat una gran música i on cadascú ha intentat extreure el seu millor rendiment. El treball ha sigut intens, de repte i satisfacció final, que donarà fruit al concert del diumenge 21 d’abril a les 7 de la tarda.

El programa preparat pel concert es divideix en dues parts. En una primera part l’orquestra interpretarà la Simfonia núm. 8 del compositor romàntic txec Anton Dvorack. A la segona part s’oferiran dues obres de compositors del territori català: Cançons i danses de Frederic Mompou, que és un recull de peces populars harmonitzades; i la coneguda Obertura de Cançó d’Amor i de Guerra de Rafael Martínez, obertura de la sarsuela catalana més famosa.

Les entrades del concert es podran comprar anticipadament a la Sala Municipal d’Exposicions o el mateix dia del concert des d’una hora abans al Teatre Municipal de l’Ateneu.

Categories: Concerts realitzats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *