El passat 25 de desembre (Nadal) la Josa va oferir a la comarca de l’Anoia el concert de Nadal al Teatre Municipal l’Ateneu com ja és tradicional de cada any.

La Josa Aleví fa fer el seu últim concert amb el director Jaume Sala el qual s’acomiadava després de tres anys al capdavant de l’orquestra aleví. Van oferir un concert que va agradar molt gràcies a la gran qualitat que van mostrar com en el programa, basat en suites dels musicals Grease i West Side Story.

La Josa, per altra banda, fa oferir un seguit de sardanes simfòniques de diversos compositors catalans entre els quals hi ha Mossen Valentí Miserachs que va ajudar i facilitar enormement poder disposar de les seves partitures i que les poguessin adaptar a les capacitats de l’orquestra. Amb les seves obres “Sant Martí de Tous” i “Catalanitat” es va poder mostrar la força de la cultura musical catalana.

Per acabar el concert, la Josa i la Josa Aleví van tocar junts diverses Nadales, dues d’elles amb el Tenor solista Joan Eudald Castelltort el qual va arrencar un calorós aplaudiment al acabar aquestes. No va faltar el suport coral del públic cantant Santa Nit, la versió del Nadal Blanc ni tampoc l’Himne de Patge Faruk arranjat per David Riba que va donar com a finalitzat el concert.

Amb una entrada vorejant les 400 persones el concert va poder ser un èxit tan d’assistència com musical.

Nadal 2012

 

Categories: Concerts realitzats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *