Com ja és tradicional, la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia (JOSA) oferirà aquest diumenge 25 de desembre el Concert de Nadal al Teatre de l’Ateneu. Es durà a terme a 2/4 de 9 del vespre.

Primerament la JOSA-Aleví, formada per nens i nenes de 10 a 16 anys, tocarà el “Te Deum” de Charpentier, Aires and Ancient Dances de Otto Respighi, Fragments de Sheherazade de Rimsky-Korsakov i la Dansa Trepak del Trencanous de Txaikosky.

Seguidament serà amb la JOSA que podrem escoltar peces de Glinka i Salvador Brotons.

Per finalitzar el concert, les dues orquestres dalt de l’escenari ens interpretaran les tradicionals nadales i l’Himne del Patge Faruk.

Aquest concert és molt especial perquè l’orquestra celebra el final del seu 20è aniversari, i és per això que ha preparat un Lip Dub que es podrà veure per primera vegada el dia del concert.

Sobre el Lip Dub 

El dia 29 d’octubre es van trobar la majoria d’entitats musicals igualadines a l’edifici de l’Ateneu (espai molt vinculat a totes elles) per realitzar la gravació d’un Lip Dub molt esperat. La participació va ser molt gran, ja que hi havia gairebé 260 persones coordinades completament per tal que tot sortís perfecte, i així va ser. En podreu veure el resultat el dia 25.

Des d’aquí donem les gràcies a tots els que van col·laborar-hi, especialment a la llibreria Llegim…? i el Gremi de Flequers, i animem a tothom que en vingui a gaudir.

A l’espera del vídeo sencer podeu veure el Tràiler:

El preu del concert és de 5€.

Categories: Concerts realitzats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *