El dia 23 d’agost, vigília de Sant Bartomeu, i emmarcat dins els actes oficials de laFesta Major d’Igualada , la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia realitzà el tradicional concert de Festa Major. El concert fou al teatre Municipal de l’Ateneu a les 10 del vespre i comptà amb la presència del fagotista Jordi Palet com a solista convidat interpretant el “Concert en Sib Major per a fagot i orquestra” KV 191 de W.A. Mozart. La resta del programa que interpretà la JOSA consistí en la simfonia “Inacabada” de F. Schubert i el “Vals Trist” de J. Sibelius. L’orquestra fou dirigida per el seu director titular David Riba.
El passat dissabt3 2 de setmebre, la JOSA realitzà un concert a la localitat osonenca de Seva en motiu de l’inauguració de l’auditori del centre Cívic. Interpretant la simfonia “Inacabada” de F. Schubert i el “Vals Trist” de J. Sibelius i l'”Intermezzo simfonico” de V. Miserachs.
La Jove Orquestra Simfònica de l’anoia és una formació orquestral formada per estudiants de música, músics amateurs i músics professionals creada ara fa 15 anys a la ciutat d’Igualada, on l’orquestra hi realitza concerts d’una manera habitual participant activament en la vida musical de la ciutat i realitzant concerts arreu de Catalunya i de l’estat Espanyol. La seva participació en els actes oficials de la Festa Major d’Igualada s’inicia l’any 1997 i durant aquests 9 anys ha realitzat el concert de forma continuada consolidant-se com un dels actes tradicionals del programa de les festivitats de Sant Bartomeu.
El fagotista Jordi Palet , format musicalment al Conservatori de Música de Barcelona combina la seva activitat docent com a professor als Conservatoris de Vic i Igualada amb l’activitat de concertista i músic d’orquestra.

Categories: General