El passat dissabte dia 8 de juliol la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia va realitzar un con

cert a la localitat de Conesa (Conca de Barberà). El concert a l’església del municipi, comptà amb la presència del fagotista Jordi Palet com a solista convidat interpretant el “Concert en Sib Major per a fagot i orquestra” KV 191 de W.A. Mozart. Jordi Palet és actualment professor de fagot al Conservatori “Mestre Joan Just i Bertran” d’Igualada a més d’una llarga trajectòria com a intèrpret en diverses formacions de cambra i orquestrals.

La restadel programa que interpretà la JOSA, i sota la batuta del seu director titular David Riba, va consistir en la simfonia nº8 en Si menor “Inacabada” de F. Schubert i el “Vals Trist” del compositor finlandès J. Sibelius.

L’església es va omplir totalment d’un públic que va veure com per primera vegada (segons fonts d’historiadors del poble) una orquestra simfònica actuava a la localitat i va premiar la interpretació de les obres amb uns llargs i calorosos aplaudiments. El pròxim concert de l’orquestra serà el 23 d’agost al Teatre Municipal de l’Ateneu d’Igualada en motiu de la Festa Major d’Igualada on s’interpretarà el mateix programa.

Categories: General