Com ja és habitual dintre el marc de les seves activitats, la JOSA-Aleví desenvolupa una tasca d’audicions escolars narrades amb un format pedagòcic per tal d’acostar l’orquestra als escolars. El passat 19 de novembre va presentar l’espectacle “Una ullada per la música d’orquestra”, al Teatre Municipal de l’Ateneu en una audició adreçada als escolars de cicle mitjà de les escoles d’Igualada.
L’acte també es farà el dia 11 de desembre a l’Auditori del Castell dels Comtes de Queralt de Santa Coloma de Queralt, a les 7 del vespre, organitzat per l’escola de música de la població i obert a tots els públics.
L’orquestra presenta l’evolució de l’orquestra al llarg de la història, desde els seus inicis en les formacions de flautes de bec del renaixement fins a les músiques de pel·lícules actuals passant per les formacions orquestrals d’instruments de corda del barroc (amb solistes i ripienos), els minuets clàssics i la música descriptiva. La narració va a càrrec d’Albert Pascual i la direcció de l’orquestra a càrrec d’Eva Martínez.

Categories: General