Albert Gumí, direcció de la Josa Aleví de ???-2022

L’Albert Gumí és un músic que desenvolupa la seva carrera en àmbits molt diversos: intèrpret, pedagog, compositor, dissenyador de programes educatius musicals, director d’orquestres juvenils…

Com a director, des de 2002 és el responsable de l’orquestra de grau mitjà del programa de la Generalitat “L’Estiu és teu” i des del 2003 dirigeix la Mostra de conjunt de Ponts. També ha estat convidat com a director o assistent de la secció de vents a un bon nombre d’agrupacions orquestrals de joves (OEMUC, l’ACEM, la JOCVO, Jove Orquestra de Figueres, Jove orquestra Athenea, Orquestra de la Universitat de Barcelona…) o a diverses agrupacions del país (Unió Musical del Bages, Oquestra de Cambra del Garraf…).

Xavier Cassanyes

Xavier Cassanyes, compositor de sardanes. Les principals aportacions a la cultura de la comarca són (a part dels concerts) la gravació de l’Himne del Patge Faruk i la interpretació, l’any 2004, de l’oratori “Mil Anys” amb música de Mn. Valentí Miserachs i llibret d’Antoni Dalmau, amb motiu del Mil·lenari de la Basílica de Sta. Maria.