Qui som?

En Clau d’Estiu és un casal d’estiu enfocat en les arts escèniques i cultura local. Realitzem activitats de tot tipus, tant lúdiques com artístiques, i comptem amb la participació de nombroses entitats del teixit social i cultural de la ciutat d’Igualada. 

Primera edició

La primera edició va tenir lloc al juliol del 2022 a l’edifici de Cal Badia. Aquesta iniciativa va sorgir d’un equip del professorat de la JOSA Aleví i membres de la JOSA. Al llarg de les dues setmanes que va tenir lloc el projecte, es van dur a terme nombroses activitats i tallers en els que hi van participar entitats com ara Igualada pel Clima, La Tarima, Coral Infantil Gatzara i Coral Infantil Els Verdums, Igualad’Acull, Moixiganguers i antic professorat de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia. 

Ambdues setmanes van tenir com a eix conductor dos projectes en els quals els infants van poder experimentar amb tot allò que havien après. La primera setmana va culminar amb una petita Jam session i la segona setmana vam crear un espectacle on combinàvem música i teatre. 

En Clau d’Estiu 2023

En Clau d’Estiu torna un any més a la nostra ciutat.

Després del gran èxit de la primera edició, aquest any ampliem l’activitat a quatre setmanes i també el nombre de places.

Edats: nascuts del 2007 al 2015.

Dates: 26 de juny – 21 de juliol del 2023

Horari: de 9h a 14h 

Cada setmana tindrà un projecte diferent, en el qual ens acompanyaran diverses entitats culturals i socials de la ciutat:

Del 26 al 30 de juny: setmana del TEATRE

Del 3 al 7 de juliol: setmana de les ARTS VISUALS

Del 10 al 14 de juliol: setmana de la DANSA

Del 17 al 21 de juliol: setmana de la MÚSICA

Preu:

-1 setmana: 48€

-2 setmanes: 93€

-3 setmanes: 135€

-4 setmanes: 170€

El casal està inclòs dins del programa de beques del Patronat Garcia Fossas, que gestiona el Departament d’Infància de l’Ajuntament d’Igualada.

Període d’inscripcions: del 24 d’abril al 4 de juny