Qui som?

En Clau d’Estiu és un casal d’estiu enfocat en les arts escèniques i cultura local. Realitzem activitats de tot tipus, tant lúdiques com artístiques, i comptem amb la participació de nombroses entitats del teixit social i cultural de la ciutat d’Igualada. 

Primera edició

La primera edició va tenir lloc al juliol del 2022 a l’edifici de Cal Badia. Aquesta iniciativa va sorgir d’un equip del professorat de la JOSA Aleví i membres de la JOSA. Al llarg de les dues setmanes que va tenir lloc el projecte, es van dur a terme nombroses activitats i tallers en els que hi van participar entitats com ara Igualada pel Clima, La Tarima, Coral Infantil Gatzara i Coral Infantil Els Verdums, Igualad’Acull, Moixiganguers i antic professorat de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia. 

Ambdues setmanes van tenir com a eix conductor dos projectes en els quals els infants van poder experimentar amb tot allò que havien après. La primera setmana va culminar amb una petita Jam session i la segona setmana vam crear un espectacle on combinàvem música i teatre. 

En Clau d’Estiu 2024

INSCRIPCIONS:

ENLLAÇ AL FORMULARI D’INSCRIPCIONS 2024 (OBERT A PARTIR DEL 8 D’ABRIL)

En Clau d’Estiu torna un any més a la nostra ciutat.

Després de dues edicions amb gran èxit, aquest any seguim amb un gran nombre d’activitats artístiques molt variades. Comptem de nou amb un gran nombre d’entitats de la nostra ciutat i diversos professionals de diferents àmbits artístics.

Edats: nascuts del 2008 al 2016.

Dates: 25 de juny – 19 de juliol del 2024

Horari: de 9h a 14h 

*Acollides disponibles de 8-9h i de 14-15h

Cada setmana tindrà un projecte diferent, en el qual ens acompanyaran diverses entitats culturals i socials de la ciutat:

Del 25 al 28 de juny: setmana del FOTOGRAFIA

Del 1 al 5 de juliol: setmana de les MÚSICA

Del 8 al 12 de juliol: setmana de la TEATRE I CINEMA

Del 15 al 19 de juliol: setmana de la DANSA

Preu:

-1 setmana: 48€

-2 setmanes: 93€

-3 setmanes: 135€

-4 setmanes: 170€

El casal està inclòs dins del programa de beques del Patronat Garcia Fossas, que gestiona el Departament d’Infància de l’Ajuntament d’Igualada.

Període d’inscripcions: del 8 d’abril al 3 de juny del 2024