Enguany la Josa fa 30 anys,  i  malgrat el confinament, també volem celebrar-ho amb tu!!

Participa de l’orquestra virtual! Gravarem un vídeo on volem que tothom que s’hi vulgui sumar hi participi: membres de la gran, de l’aleví, exmembres i qualsevol persona i simpatitzant que vulgui afegir-s’hi! Animeu-vos!!

TENIU FINS EL 10 DE MAIG PER ENVIAR ELS VOSTRES VÍDEOS

Instruccions:

  1. Descarrega’t la partitura de l’instrument que toques. (Si toques un instrument que no hi ha la partitura, envia’ns un correu, segur que trobarem una solució, però sobretot no deixis de participar-hi!)
  2. Estudia’t la partitura! Després de tants anys potser et farà falta!!
  3. Afina l’instrument. Utilitza el la 440 hz que t’hem penjat més avall o bé utilitza un afinador.
  4. Ara ve la part més divertida! Es tracta que et gravis amb el mòbil mentre escoltes amb uns cascos el mp3 que et posem més avall. És important que els so d’aquest mp3 no entri pel micròfon que t’està gravant.
    1. Important: la càmera del mòbil ha de ser vertical.
    2. Dintre les possibilitats, busca que el fons d’imatge de la gravació sigui el màxim neutre i llis possible. Ah! I que no hi hagi soroll de fons!
  5. Una vegada tinguis el vídeo gravat envia-ho a través de Wetransfer o directament amb el google drive al correu 30anys@josa.org. És important que indiquis el nom i cognoms, instrument que has gravat.
  6. No patiu pels errors que hi puguin haver ni per les possibles desafinades! Intenteu fer-ho tant bé possible i sobretot anar amb el metrònom, però el més important és que participeu i envieu un vídeo!!! No volem que hi falti ningú!!!! En el resultat final es dissimularà tot!

Partitures:

L’obra que interpretarem és el cor dels caçadors de Carl Maria von Weber. És una obra que ha de ser molt extravertida, amb molt caràcter i energia! Això és el que hem de transmetre en la nostra interpretació.

Heu de fer totes les repeticions marcades, per tant repetir cada una de les tres seccions. Intenteu fer tant bé com es pugui les dinàmiques marcades a la partitura!

(Les ff com a fort, i la f més aviat piano, amb un caràcter més dolce i contrastat).

Pels instruments de corda fregada, intenteu fer tots els arcs tal i com estan marcats! Clicant aquí sota trobareu les partitures de cada instrument!

Altres:

Per tal que us feu una idea del vídeo que farem us enllacem un vídeo similar que va gravar la Josa gran per a celebrar també aquest aniversari.

Si teniu qualsevol dubte poseu-vos en contacte al correu: 30anys@josa.org